Despre noi

Scout Team DO înseamnă o echipă cu o experiență acumulată în peste 15 ani atât în comerțul cu mașini second hand cât și în mentenanța și repararea lor.

Colaboreaza cu noi și vei reduce la minim posibilitatea de a face o alegere greșită. Mașinii tale preferate îi va fi verificat istoricul online, vor fi amănunțit verificate documentele, starea tehnică și estetică.

Chiar dacă o vom găsi în Belgia, Germania sau Franța, chiar daca ești fan BMW, sau preferi un autoturism second-hand Mercedes, Volkswagen sau chiar Dacia, în maxim 48 de ore din momentul în care o alegi, vei ști sigur dacă mașina merită să fie cumpărată!

Echipa noastră

Alex Damian Scout Team 24

Alex Damian

Buyer

Limbi vorbite:

Alex este fondatorul Scout Team DO. Creativ și orientat către rezultat, are o experiență de peste 16 ani în comerțul cu auto rulate. Și-a început cariera în compania AAA Auto activând de-a lungul anilor în mai multe companii multinaționale și în propriile firme începând cu anul 2012.

Marea lui pasiune este automobilul.

Vlad Doljeanu Scout Team 24

Ing. Vlad Doljeanu

Technical Supervisor

Limbi vorbite:  

Vlad este inginer mecanic cu o vastă experiență, având de-a face de-a lungul celor 15 ani de experiență cu aproape toate mărcile și modelele existente pe piață.

Și-a început cariera în cadrul companiei Dacia, ca apoi să treacă prin mai multe service-uri multi marcă.

Cel mai mult apreciază să-și petreacă timpul liber cu familia.